Huiskes Hovenier – Diensten

Het Perfect Tuinontwerp

Ontdek de perfecte tuin met Huiskes Hovenier! Wij zijn uw betrouwbare partner voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van prachtige tuinen. Of het nu gaat om bestratingen, vijvers, irrigatie of beplanting, wij bieden een complete service die uw buitenruimte transformeert in een ware oase van groen en schoonheid.

Bij Huiskes Hovenier geloven we dat uw tuin een weerspiegeling moet zijn van uw persoonlijke stijl en levensstijl. Onze getalenteerde team van ontwerpers staat voor u klaar om een uniek tuinontwerp te creëren dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. We luisteren naar uw ideeën en visie, en combineren deze met onze expertise om een tuin te creëren die zowel esthetisch als functioneel is.

Kwalitatieve Aanleg voor de Toekomst

Als het ontwerp eenmaal is goedgekeurd, zetten onze vakkundige hoveniers hun vaardigheden en ervaring in om uw droomtuin tot leven te brengen. Van het aanleggen van prachtige bestratingen tot het creëren van sfeervolle vijvers en het installeren van efficiënte irrigatiesystemen, wij zorgen voor elk aspect van uw tuinproject. Met oog voor detail en vakmanschap zorgen we voor een duurzame en hoogwaardige afwerking waar u jarenlang van kunt genieten.

Onderhoud voor een Tuin in Topvorm

Na de aanleg van uw tuin stopt onze service niet. Daarnaast bieden wij ook uitgebreid tuinonderhoud om ervoor te zorgen dat uw tuin altijd in optimale conditie blijft. Onze tuinexperts hebben de kennis en vaardigheden om uw beplanting te verzorgen, gazons te onderhouden en alle andere aspecten van uw tuin te behandelen. Of het nu gaat om het snoeien van bomen en struiken, het bemesten van uw planten of het bewateren van uw tuin, wij zorgen ervoor dat alles er op zijn best uitziet.

Bij Huiskes Hovenier streven we naar maximale klanttevredenheid. We geloven in open communicatie en transparantie, en we werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun visie tot leven komt. Bovendien maakt onze toewijding aan kwaliteit, professionaliteit en uitmuntendheid maakt ons de ideale keuze voor al uw tuinbehoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Huiskes Hovenier uw tuindromen werkelijkheid kan maken. Laat ons uw partner zijn bij het creëren van een prachtige buitenruimte waar u trots op kunt zijn. Geniet van het gemak en de schoonheid van een perfect ontworpen, aangelegde en onderhouden tuin met Huiskes Hovenier!

Ontwerp

Wij verzorgen het perfecte tuinontwerp, zowel digitaal (2D en 3D) als op papier! Met onze ontwerpen focussen wij op:

 • Toekomst
 • Milieu
 • Duurzaamheid

Aanleg

Bij het aanleggen maken wij zoveel mogelijk gebruik van lokale ondernemers uit het Vechtdal. Wij realiseren bijvoorbeeld:

 • Bestratingen
 • Overkappingen & pergola’s
 • Grondwerk & drainage

Onderhoud

Onderhoud van uw tuin houdt nooit op; daarom helpen wij u hier graag bij! Bij ons bent u aan het juiste adres voor:

 • Snoeiwerkzaamheden
 • Border onderhoud
 • Bodemverbetering

Hovenier in het Vechtdal

Wij zijn een trotse Hovenier in het Vechtdal en werken zoveel mogelijk met bedrijven uit de regio. Zo kunnen wij extra diensten aanbieden en houden we ook rekening met het milieu. Bovendien heeft u met een lokale ondernemer lagere kosten i.v.m. minder brandstof verbruik en geen voorrijkosten. Wij werken onder andere samen met Dunnewind Group, Buiter Beton en de Wildeboer Groep. Door deze samenwerking kunnen wij onder meer het volgende aanbieden:

 • Groot grondwerk en transport
 • Exclusieve bestratingen met uitgebreide garantie
 • Watermanagement en infiltratie