Tuinonderhoud stopt nooit

Tuinonderhoud met grasmaaier
Tuinonderhoud, bijvoorbeeld het maaien van uw gazon

Als uw droomtuin eenmaal is ontworpen en aangelegd, blijft het daar niet bij, tuinonderhoud stopt immers nooit.

Om te zorgen dat u kunt blijven genieten biedt Huiskes Hovenier onderhoudsdiensten aan zodat uw tuin het hele jaar door netjes blijft.

Een greep uit de onderhoudsdiensten die wij aanbieden:

  • Border onderhoud: onkruid tussen de planten staat natuurlijk niet mooi, wij verwijderen het onkruid en maken de bodem los zodat voedingsstoffen makkelijker worden opgenomen.
  • Bodemvoeding: het verbeteren van de voeding in uw tuin zorgt ervoor dat alles beter zal groeien en dat uw planten sterker worden. Wij gebruiken hiervoor producten van het merk Viano.
  • Snoeien: uitgroeiende planten zijn vaak een doorn in het oog, door een of twee maal per jaar te snoeien zorgt u dat vormen behouden blijven en de grootte beheersbaar blijft. Wij doen dit graag voor u.
  • Bestrating reinigen: onkruid groeit helaas niet alleen in borders, ook in de spleten van uw bestrating zal vrijwel altijd onkruid groeien. Ook hier kunnen wij u van dienst zijn en reinigen wij uw bestrating op een professionele wijze.

Veel van onze klanten kiezen voor een doorlopend of maandelijks onderhoudscontract. Dit betekent dat wij het hele jaar door, of maandelijks uw tuin onderhouden. In overleg is er enorm veel mogelijk en wij denken heel graag met u mee om u een passende oplossing te kunnen bieden.

Tuinonderhoud & bodemverbetering

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op!